STONE-SV. ВИГОТОВЛЕННЯ ВИРОБІВ З АКРИЛОВОГО ШТУЧНОГО КАМЕНЮ

stone_ssv_call
stone_ssv_productions
stone_ssv_consultation
stone_ssv_delivery
stone_ssv_dimensions
stone_ssv_assembling
stone_ssv_design
stone_ssv_garanties
ІДЕАЛЬНА ГІГІЄНІЧНІСТЬ

Відсутність швів і стиків у виробах зі штучного каменю виключають скупчення бруду та розмноження бактерій, таким чином, забезпечуючи їхню високу гігієнічність. Завдяки цим унікальним властивостям вироби зі штучного каменю широко застосовуються в інтер’єрах медичних установ, закладах громадського харчування та приватних оселях. Гігієнічна конструкція меблів і поверхонь з Ісскусственная каменю допомагає знизити ризик мікробіологічного і перехресного забруднення, поліпшити санітарні умови, спростити очищення і підтримувати відповідність нормативним вимогам. Інвестиції в устаткування, яке розроблено з урахуванням санітарних вимог, дають ряд довгострокових переваг, в тому числі скорочення загальних експлуатаційних витрат на клінінгові засоби і підвищення експлуатаційної ефективності та приємне іспользовніє поверхонь.

Read more...
АКРИЛОВИЙ ШТУЧНИЙ КАМІНЬ

Висока міцність, акрилового каменю, яка за всіма характеристиками мало чим поступається натуральному природному аналогу. Крім того, поєднання дрібної кам'яної крихти з акрилом додав цього матеріалу здатність легко оброблятися. Відновити цей матеріал, позбавивши його поверхню від подряпин, отриманих в процесі експлуатації, досить легко навіть в домашніх умовах. Повна відсутність навіть найдрібніших тріщин і пoр дозволяє експлуатувати штучний камінь в будь-яких умовах, при цьому він практично не забруднюється. Стійкість до агресивних факторів. Чи не вигоряє, практично не схильний до дії високих температур і вологості, відмінно протистоїть побутової хімії, простий в експлуатації і догляді, до того ж гігієнічним (на його поверхні не розмножуються різноманітні хвороботворні мікроби). Поверхня каменю не пориста і стійка, тому вона довговічна і вкрай легка в догляді.

Read more...
ВЫСОКА ТЕМПЕРТУРА

Акриловий камінь не витримує великої температури, наприклад, нагріта сковорідка залишить пляму на кухонній стільниці або виплавить місце (в залежності від температури). Рекомендуємо користуватися, підставками або заздалегідь продумати металеві вставки під гаряче в самій стільниці. Кварцовий камінь та кварц витримує температуру вище 600 градусів, але в складі кварцового каменю є не тільки кварц, але і смоли і пігменти. Тому, коли ви поставите що-небудь дуже гаряче у вигляді розпеченої сковорідки, то пігменти можуть втратити свою насиченість. Такий результат можливий тільки в дуже жорстких умовах. У декоративного каменю, коефіцієнт лінійного розширення значно відрізняється від коефіцієнта вогнетривкої цегли, з якого зроблена піч. Та й вага облицювання таким матеріалом значний. Тому, для облицювання печей штучним каменем, він, по-перше, повинен на щось спиратися а не просто «висіти» на стінці печі, по-друге, навіть при кріпленні на жаростійкий клей, та так звані «шкапи », що застосовуються для кріплення кахлів.

Read more...
СКЛАДОВІ ШТУЧНОГО КАМЕНЮ

Особливим попитом сьогодні користуються два композитні матеріали: акриловий камінь і агломерат. Ці матеріали являють собою композитні суміші, що складаються з наповнювача, тобто мінеральної або кам'яної крихти і спеціальних смол. Штучний акриловий камінь для кухонних стільниць і підвіконь має в своєму складі менше наповнювача, ніж агломерат. Основним компонентом акрилового каменю є мінеральний наповнювач в співвідношенні 60-70%. У складі агломерату міститься більше 90% крихти або цільних шматочків природного каменю, зокрема мармуру, кварциту і граніту. Висока міцність і довговічність штучного каменю досягається за рахунок технології виробництва, при якій високий тиск стискає кам'яну крихту, видавлюючи повітря, в результаті чого виходить однорідний, сверхгладкой матеріал.

Read more..
ШТУЧНИЙ КВАРЦЕВИЙ КАМІНЬ

Так як основу складає натуральний кварц (91 - 96%) - один із самих твердих природних матеріалів, то і камінь, створений з нього, відрізняється великою міцністю. Висока стійкість до агресивних хімічних елементі. Кварцовий камінь - непористий, тому всі поверхні, виготовлені з нього, відповідають найвищим стандартам гігієнічності. Шкідливі мікроелементи не мають можливості накопичуватися на поверхні або проникати всередину. Вироби з кварцового каменю рекомендують для використання в лабораторіях, на харчових підприємствах, в дитячих садах, на кухні. Розлитий сік, каву або чай не залишать жодних плям на такій поверхні, навіть якщо вона ідеально біла. З штучного кварциту можна вирізати стільницю будь-якої форми. Висока стійкість до перепадів температур. Ваша стільниця або підвіконня не вигорить навіть під прямими сонячними променями. Простий догляд - на відміну від мармуру або граніту кварцит досить протирати вологою ганчіркою.

Read more...
ПОДРЯПИНИ

Невысокая твердость акрилового камня может привести к появлению на столешнице царапин и потертостей. Этот недостаток компенсируется шлифовкой материала. Для того, чтобы не тратить деньги на шлифовку, выгоднее купить не одноцветную столешницу, а поверхность с пестрым рисунком камня или дерева светлых тонов. На ней мелкие царапины практически незаметными. Что касается кварцевого камня то, данный материал по сравнению с акриловым камнем более жесткий, прочный и термостойкий, поэтому практически не боится царапин и горячей посуды. Стільниці зі штучного акрилового каменю мають виняткові експлуатаційними якостями і набагато перевершують стільниці з інших матеріалів. Стільниці зі штучного каменю не вигоряють на сонці, бояться перепадів температур і вологості, на них можна ставити квіти або гарячі сковорідки. Виключається пошкодження такі як подряпини, потертості, оскільки штучний камінь є дуже міцним матеріалом і простий у догляді. Майстер поверне стільниці первісний вигляд, приклеївши шматочок спеціальним двокомпонентним клеєм зашліфований і пополірувавши шов.

Read more...
БЕСШОВНА СКЛЕЙКА

Безшовний спосіб з’єднання сегментів штучного каменю дозволяє створювати вироби довільних розмірів і найрізноманітніших форм. Мийки, вмивальники, плінтуси можуть виливатися у моноліті зі стільницею, якій окрім прямих ліній надаються радіусні, гнуті та інші ускладнені елементи, й переходити у підвіконник, барну стійку або з’єднуватися з будь-яким іншим виробом. Якщо шов буде менше 80 або більше 150 мікрон, то значно знизиться його міцність. Шов шириною 80 мікрон може вийти тільки в тому випадку, коли склеюються деталі ідеально підігнані один до одного і одночасно багаторазово перевищено зусилля стягування шва. Тобто за рахунок дуже великого стиснення шва при стягуванні весь клей з шва видавити, залишивши склеюються деталі сухими. Шов шириною більше 150 мікрон не тільки володіє набагато меншою міцністю, але і видно на поверхні виробу, особливо на темних і одноколірних каменях.

Read more...
ДОГЛЯД ЗА ВИРОБАМИ

За якісним і естетичним показниками пропоновані нами штучні матеріали нічим не поступаються природним. А по щільності і міцності вони часом перевершують природний камінь за рахунок відсутності пористості, яка обов'язково присутня в природних матеріалах. Часте застосування багатьох видів штучних каменів в облицювальних роботах, в інтер'єрі приміщень призводить до того, що ми часом не помічаємо присутність цих матеріалів поруч, настільки природно вони вписуються в наше оточення. не вбирає в себе воду, жири, бруд, стійкий до впливу різних хімічних речовин, кава, йоду і т.п. легко очищається за допомогою звичайного мильного розчину і будь-яких миючих засобів, що не містять абразивні частинки, екологічно чистий матеріал, не виділяє токсинів, не схильний до гниття і корозії, впливу різноманітних бактерій, грибків і плісняви, стійкий до температурних впливів і ультрафіолетового випромінювання.

Read more...
ДОВГОВІЧНІСТЬ

По качественным и эстетическим показателям предлагаемые нами искусственные материалы ничем не уступают природным. А по плотности и прочности они порой превосходят природный камень за счет отсутствия пористости, которая обязательно присутствует в природных материалах. Частое применение многих видов искусственных камней в облицовочных работах, в интерьере помещений приводит к тому, что мы порой не замечаем присутствие этих материалов рядом, настолько естественно они вписываются в наше окружение. не вбирає в себе воду, жири, бруд, стійкий до впливу різних хімічних речовин, кава, йоду і т.п. легко очищається за допомогою звичайного мильного розчину і будь-яких миючих засобів, що не містять абразивні частинки, екологічно чистий матеріал, не виділяє токсинів, не схильний до гниття і корозії, впливу різноманітних бактерій, грибків і плісняви, стійкий до температурних впливів і ультрафіолетового випромінювання, стійкий до механічних впливів, при пошкодженні легко оновлюється, поверхня шліфується і полірується; приймає температуру навколишнього середовища.

Read more...

ПОРТФОЛІО РОБІТ З ШТУЧНОГО АКРИЛОВОГО КАМЕНЮ